Over CynopCis ]

CynopCis is als softwarehuis ontstaan uit de voedingsindustrie en werd opgericht in 1997. Door de jarenlange ervaring in voornamelijk voedingsbedrijven en laboratoria is CynopCis uitgegroeid tot een volwaardige ERP-leverancier. Dit zorgt voor een lange lijst met zeer uiteenlopende referenties in binnen- en buitenland.

Ons ERP-pakket bestaat uit verschillende modules welke ook apart kunnen worden opgezet. Geen enkel probleem dus om te kiezen voor receptuur- en specificatiebeheer, maar niet voor facturatie. Afhankelijk van uw behoeften zullen de nodige modules worden samengebracht. Geen ballast dus van systemen die niet nodig zijn of niet gebruikt worden. Echter, ook wanneer u op zoek bent naar een volwaardig ERP-pakket bent u natuurlijk bij CynopCis op de juiste plaats.

Zaken als receptuurbeheer, tracering, aankoop, verkoop en facturatie zitten logischerwijs vervat in onze verschillende modules, maar ook LIMS*, WMS*, ERP*, specificatiebeheer, kostprijsberekening, R&D*, maken deel uit van ons ruime aanbod.

Zoals u ziet heeft u bij CynopCis keuze te over als het om software gaat.

Graag nemen wij u dan ook mee in de wereld van CynopCis, uw professionele partner!


_______

* LIMS

:

Laboratory Information Management System

* WMS

:

Warehouse Management System

* ERP

:

Enterprice Resource Planning

* R&D

:

Research and Development